Het idee achter een blackjack systeem

Poker leren ? Pokeren leren via deze website!

blackjack pcEr zijn diverse manieren om het blackjack spel aan te pakken als slimme speler. Omdat dit kaartspel werkt met een bepaalde minimum en maximum inzet kan het zeker lonen om je eens te verdiepen in de diverse systemen die zijn bedacht om jou aan zoveel mogelijk winst of zo weinig mogelijk verlies te helpen. De meeste van deze systemen voor blackjack zijn gebaseerd op getallenreeksen en statistieken. Op die manier kun je er vrijwel zeker van zijn dat je op den duur winst gaan maken, terwijl het toch erg spannend blijft om dit leuke spel te spelen. In dit artikel kun je iets meer lezen over bepaalde systemen die gebruikelijk zijn om te volgen. Naast deze systemen voor blackjack zijn er ook strategieën die je toe kunt passen op het gebied van het kopen van kaarten of juist het passen. Als je alles goed en systematisch blijft volgen dan zal het je op den duur geen windeieren leggen!

Diverse systemen voor blackjack

Zoals gezegd kan het belangrijk zijn om een systeem te volgen als je blackjack speelt. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om elke keer dat je verliest je inzet te verdubbelen. Op deze manier zal je op den duur altijd meer winst behalen dan dat je tot dan toe bent verloren. Stel je zet eerst 1 euro in en je verliest. Daarna 2 euro waarmee je weer verliest. Ja stapt dan over naar 4 euro en wint nu wel. Je totale verlies is dan 3 euro terwijl je winst 4 euro is. Een ander systeem dat je kunt gebruiken bij het inzetten is de Fibonacci reeks. Deze reeks maak je door steeds de som van de twee voorgaande getallen te nemen. Het gaat dus als volgt met je inzet: 1,1,2,3,5,8,13 etc. Als je volgens deze reeks inzet dan zal je naar verloop van tijd ook altijd winst maken. Let er wel op dat je een soort blackjack kiest waar je inzet hoog mag zijn. Als je de maximum inzet snel bereikt is het namelijk een stuk lastiger om volgens deze systemen winst te maken. Mocht je nog andere systemen zoeken kijk dan even op waar je nog meer systemen vind.

Andere leuke systemen

blackjack geldDe ervaren speler van blackjack kan ook voor systemen kiezen waarbij je op basis van een formule je ideale inzet kan berekenen. Dit zijn bijvoorbeeld:
Het Oscar’s Grind systeem
D’Alembert systeem
Kelly Criterion
Kies dus een systeem uit dat bij jou past!

Author: Rick Walker